Restaurants

Wie zijn wij

Wie zien wij? Het bestuur van Stichting Hapje Zoetermeer bestaat uit:

  • Voorzitter: Harrie Lamers

Luister altijd naar jouw hart, het heeft altijd gelijk!

Als verbinder kom ik altijd graag met mensen in contact. Op mijn 15e jaar ben ik begonnen met werken in de horeca. Mijn oom Chris had een restaurant in de Dorpsstraat Zoetermeer ‘Dillingers & Domino’s. Hierna ben ik overgestapt naar de financiële dienstverlening, waarin ik gedurende 15 jaar zeer verdienstelijk aan het werk ben geweest.

Sinds een aantal jaar ben ik ondernemer en geef ik lezingen en trainingen. Mijn grote liefde is Inge en hieruit zijn Tara, Roan en Brent voortgekomen.

Netwerken is enorm belangrijk voor elke onderneming en persoon. Ik leer de mensen graag hoe je dat het beste aanpakt.  Door mijn voorliefde voor de horeca heb ik samen met Dennis Stichting Hapje Zoetermeer opgericht. Ook hier zocht ik weer de verbinding door met een team van mensen de Horeca Zoetermeer te verbinden met de inwoners van Zoetermeer en daarbuiten.  • Secretaris PR & Social Media: Nele Gies

43 jaar, getrouwd en woont in Zoetermeer (stadshart). In het dagelijks leven werk ik als job-coach en help mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt terug aan een baan.

Ik ben verantwoordelijk voor de sociale media ( Facebook en web-site) maar uiteraard ook het meedenken op alle andere fronten. Als gewezen Chef-Kok weet ik hoe het is om achter de stoof te staan.

Werken in de Horeca is een zwaar beroep maar wel een heel mooi beroep. Zelf ben ik een echte Bourgondiër. Als Belg zijnde, die al heel wat jaren in Nederland woont, ken ik de geneugten van het leven.

Ik hou van lekker eten, een goed glaasje wijn en een goeie whisky op zijn tijd lust ik ook wel.

Vrijwilligers die ons helpen bij evenementen en fotograferen

 Vincent de Goede, 32 jaar en sinds kort lid van het team Hapje Zoetermeer.

Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en in het dagelijks leven ben ik hoofdconducteur bij de Nederlandse Spoorwegen. 

Mijn hele leven woon ik al in het prachtige Zoetermeer. Samen met vrouw en kinderen maken wij regelmatig gebruik van de horeca in Zoetermeer en omstreken. Dit kan zijn een terrasje pakken, uit eten gaan of een evenement bezoeken. Denk dan bijvoorbeeld aan de bierproeverij(en) van Hapje Zoetermeer, maar ook de Wijn en Spijs wandeling of Zoetermeer Culinair.

Ik kom team Hapje te versterken. Mijn rol binnen het team is meehelpen bij evenementen. En meedenken met welke evenementen wij kunnen organiseren.

Ik hoop jullie dan ook tijdens terras, restaurant en/of evenement bezoek te mogen ontmoeten. Heb je vragen en zie je me lopen of zitten, spreek me gerust aan.

Rianne Rolff Das: 

Contact Voor opmerkingen en/of vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

U kunt ons ook vinden op: www.facebook.com/hapjezoetermeer Twitter: @hapjezoetermeer