Restaurants

Olijfolie en Balsamico proeverij

Puur beleven en proeven!

Wij hebben weer een heel bijzonder event voor de boeg. Een olijfolie & balsamico proeverij.Het event zal plaats vinden bij Di Niente op donderdag 24 mei. Starten om 19 uur einde rond 21 uur.

Wat kunnen jullie verwachten?

Rainier Gouweloos, de eigenaar van Di Niente gaat ons die avond van alles vertellen over olijfolie & balsamico, zoals:

Wat is koude persing en extra vergine?

Wat balsamicoazijn is en hoe het wordt gemaakt?

Hoe je balsamicoazijn in gerechten kunt verwerken?

Natuurlijk wordt er ook volop geproefd! Jullie krijgen allerlei verschillende soorten & toepassingen van olijfolie en balsamico in heerlijke hapjes voorgeschoteld.

En op het einde krijgen jullie allemaal een kleine goodiebag me. En kan je de geproefde producten aanschaffen zodat jullie deze thuis kunnen gaan gebruiken.

Bestel dus snel jullie kaarten via link voor deze unieke proeverij. Ons Event bij Di Niente

Wees er snel bij want het aanbod is beperkt.

Datum & Tijd: 24 mei om 19.00 uur en einde rond 21.00 uur

Kosten 18.50 euro p.p. exclusief ticket kosten



Geef een reactie