Restaurants

Foto’s en klein verslag over onze bierproeverij met The Old Pal en Hapje

Let op, dit bericht is al meer dan een jaar oud, het kan nu aangepast zijn.

10 December was het weer zover, onze bierproeverij. Ondanks dat het sneeuwde konden we rekenen op een grote opkomst en was het een heel gezellige middag bij The Old Pal.

Onze spreker Danny Smink nam ons mee in zijn verhaal over wat we per biertje konden verwachten aan smaken. Eerst kon je het biertje proeven zonder het begeleide hapje en dan met, zodat de smaak van het bier nog beter naar voren kwam.

We proefde van een Leffe blond, Hertog Jan Trippel, Leffe winter bier, Hertog Jan bockbier, en de grote uitsmijter: een Grand Prestige van Hertog Jan. De hapjes varieerde van gedroogde ham, chorizo, pasteitjes gevuld met ragout een stukje varkenshaas met spek en brie, quiche en een stukje Emmentaler kaas. Het was een mooi samenspel van biertjes, hapjes en gezelligheid.

Wij kunnen wederom spreken van een geslaagd event.

Geef een reactie