Restaurants

Zondag in ’t park

Let op, dit bericht is al meer dan een jaar oud, het kan nu aangepast zijn.

Zondag 17 juli is het weer zover, Zoetermeer in t park!

*Op 17, 24 en 31 juli en 7, 14 en 21 augustus 2016 kun je je picknickkleed, partner, vrienden en/of kinderen grijpen en vertrekken richting het Nicolaaspark. Dan wordt dit stukje groen in het centrum van Zoetermeer weer omgetoverd tot dé plek voor sprankelende ontmoetingen, fantasierijke voorstellingen, memorabele muziek optredens en ontluikend artistiek talent. Er is altijd wat te zien en altijd wat te doen. Heb je trek gekregen van al dit leuks? Scoor dan het lekkerste street food bij een van de food trucks!
‘Zondag in ‘t park’ is gratis toegankelijk en inspirerend voor iedereen!

Hoe laat? Het park is open van 13.00 – 19.00 uur

Locatie: Nicolaaspark (naast de Nicolaaskerk, achter de locatie van Terra Art Projects, Dorpsstraat 12)

Kijk voor mee info op:
https://www.facebook.com/events/1567844490176517/

Geef een reactie