Restaurants

Nieuwe datum sterrenchef bij de Heeren van Soetermeer

Let op, dit bericht is al meer dan een jaar oud, het kan nu aangepast zijn.

Vanavond kookt Bas Hoog in het pop-up sterrenrestaurant De Heeren van Soetermeer. Dit is al de 4de editie van dit concept. Elke avond is snel vol geboekt. Daarom is de volgende datum al bekend! Op dinsdag 17 mei aanstaande zal Bas nogmaals zijn culinaire kunsten komen vertonen.

Bas heeft bij meerdere sterrenzaken gewerkt en heeft zeker zijn sporen verdient heeft in de keuken. Hij heeft o.a. bij top zaken zoals Seinpost * (Scheveningen), Imko Binnerts* (Rijswijk), Le Cirque (Scheveningen) gewerkt. Vanuit daar is hij doorgegroeid naar souschef van Créme Crue (Rijswijk), Niven * (Rijswijk) en Fred ** (Rotterdam).

image1

Sinds een jaar kookt Bas als chefkok onder de vleugels van Lijm&Cultuur in Delft, waar hij meerdere keren per jaar een pop-up restaurant bestiert. Hij kookt met de Franse basis en zijn Indische roots als uitgangspunt met veel voorliefde voor groente, kruiden, bloemen en lichte zuren.

Wil je daar bij zijn? Reserveer dan snel bij De Heeren van Soetermeer.

Geef een reactie