Restaurants

Sterrenchef bij De Heeren van Soetermeer P4

Let op, dit bericht is al meer dan een jaar oud, het kan nu aangepast zijn.

Woensdag 6 april komt er weer een sterrenchef naar De Heeren van Soetermeer. Na 3 edities met Raoul Meerwese, is nu de beurt aan Bas Hoog om De Heeren op deze avond om te toveren tot een pop-up sterrenzaak. Bas heeft bij meerdere sterrenzaken gewerkt en heeft zeker zijn sporen verdient heeft in de keuken. Hij heeft o.a. bij top zaken zoals Seinpost * (Scheveningen), Imko Binnerts* (Rijswijk), Le Cirque (Scheveningen) gewerkt. Vanuit daar is hij doorgegroeid naar souschef van Créme Crue (Rijswijk), Niven * (Rijswijk) en Fred ** (Rotterdam).

image1

Sinds een jaar kookt Bas als chefkok onder de vleugels van Lijm&Cultuur in Delft, waar hij meerdere keren per jaar een pop-up restaurant bestiert. Hij kookt met de Franse basis en zijn Indische roots als uitgangspunt met veel voorliefde voor groente, kruiden, bloemen en lichte zuren.

image2

De prijs van het menu is slechts € 39,95 per persoon. Dit is inclusief lekkere amuses bij binnenkomst en friandises voor bij de koffie/thee. Voor de liefhebbers behoort een bijpassend wijnarrangement tot de mogelijkheden!

Hapje Zoetermeer raadt zeker aan om te reserveren voor deze avond. De vorige 3 avonden waren extreem snel vol geboekt. Neem hier voor contact op met De Heeren van Soetermeer.

 

Geef een reactie