Restaurants

Sterren chef bij de Heeren van Soetermeer

Let op, dit bericht is al meer dan een jaar oud, het kan nu aangepast zijn.

Dat we geen sterren restaurants in Zoetermeer hebben is bekend. Maar dat bekend niet dat je geen sterren chef naar Zoetermeer kan halen. Dit dachten de Heeren van Soetermeer! Wij halen gewoon Raoul Meuwese naar Zoetermeer. Wie? Raoul is keukenchef in restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin (provincie Utrecht), een èèn ster gewaard restaurant. De chef die ooit begon in The old Pal en nu op hoog niveau kookt, heeft via diverse leerplekken nu al 4 jaar zijn plekje bij de Hoefslag gevonden.

11182223_822289277849655_2907962899679987257_nVoor wie sterren niveau wil proeven is er bij de Heeren van Soetermeer op 27 mei een eenmalig kans.  Dan kookt Raoul in de keuken van de Heeren van Soetermeer een 5-gangen menu. Dit menu is speciaal samengesteld door hem. Kosten zijn € 39.95 dit is inclusief amuses en friandises voor bij de koffie. Bij dit menu is natuurlijk een wijn arrangement natuurlijk een mooi compliment naar het eten.

Wil je zeker van een plekje zijn, reserveer dan! Er is beperkt plek voor deze unieke avond. Bellen met de Heeren van Soetermeer kan van di-zo vanaf 13:00 uur.

Geef een reactie