Restaurants

Jaarbalans en bedankjes

Let op, dit bericht is al meer dan een jaar oud, het kan nu aangepast zijn.

Er is al weer een jaar voorbij. Tijd om de culinaire balans op te maken. Welke wisselingen hebben er allemaal plaatsgevonden in 2013? Daarnaast willen wij een aantal mensen bedanken.

Begin 2013 startten we met 77 eetgelegenheden en op dit moment is de eindscore 80 eetgelegenheden. Dus hebben we er 3 meer bijgekregen. We hebben alle nieuwkomers en de restaurants die weg zijn gegaan op een rijtje gezet.

Nieuwe restaurants

Restaurants waar we afscheid van namen

  • Auberge bij Ons
  • Restaurant Caesar
  • Cafe de Inloop
  • Het gevulde hart
  • Turks restaurant Maksim
  • Mr. Cocker

We hebben ook een nieuw culinair evenement mogen verwelkomen in 2013. De
WijnSpijs wandeling die in september heeft plaats gevonden.

Bedanken
Als Hapje Zoetermeer zijn we afgelopen jaar weer een stukje gegroeid. De website word steeds uitgebreider en steeds meer Zoetermeerders weten ons te vinden. Niet alleen via de website, maar ook op de sociale media begroeten we steeds meer nieuwe volgers en mensen die ons liken. Ook de mensen die tips instuurde via de website zijn we erg erkentelijk. Bedankt voor iedereen die fan van Hapje is 😉

We willen zeker ook ondernemers bedanken voor het delen van hun informatie, het organiseren van leuke avonden en natuurlijk het lekkere eten wat zij met het team voor onze neus hebben neergezet. Specifiek willen we een aantal restaurants bedanken omdat ze in Hapje geloven en ons op diverse manieren hebben ondersteund. Pasta Company (Peter), 1892 eten & Drinken (Rudi en Fons), Heeren van Soetermeer (Rudi en Fons), El Pueblo (Steven en Tino), de Binnentuin (Renate) en Happy Moose (Kees). Bedankt hiervoor en we zetten deze samenwerking gewoon voort in 2014.

Onze gastcolumnisten wethouder Patrick van Domburg en IJlien van Living079, bedankt voor jullie bijdrage en we hopen dat we in 2014 ook nog een bijdrage mogen verwachten uit jullie pen. Livin079 gaat over in Virtalicious, dus zou je de avonturen van IJlien willen volgen, dan moet je even haar nieuwe website gaan.

We willen de volgende mensen specifiek bedanken voor hun inzet, kennis, netwerk en hulp aan Hapje Zoetermeer. Door jullie is Hapje gegroeid en hebben ook kunnen zorgen dat stapje voor stapje konden uitbreiden. Vooral ons Hapje Tip & Advies Team die ons van diverse culinaire tips en nieuwtjes op de hoogte stelde. Dus Alex, Bas, Ingmar, Ron, Richard, Dennis, Harrie en Eelco bedankt voor jullie inzet. Ik wil Harrie specifiek bedanken voor de tijd die hij in Hapje heeft gestoken, je hebt een hoop wijsheden overgebracht.

gelukkig-2014

Wij wensen iedereen culinaire feestdagen en een feestelijke jaarwisseling. Op naar 2014, een jaar vol lekkere gerechten en mooie ervaringen binnen de Zoetermeerse eetgelegenheden. Het Hapje team hoopt volgt jaar nog meer culinaire liefhebbers te ontmoeten.

Tot in 2014,

Team Hapje Zoetermeer

Stefan en Casper

1 thought on “Jaarbalans en bedankjes

Geef een reactie