Restaurants

Binnenkort geopend: Clooney

Let op, dit bericht is al meer dan een jaar oud, het kan nu aangepast zijn.

Zoals meerdere mensen al gezien hebben staat er voor het oude Brouwhuis/Spoor 3 op het Stadhuisplein al enige tijd een bouwschot. Hier achter word er door de nieuwe uitbater gewerkt aan een nieuwe horecagelegenheid. Deze zal de naam Clooney gaan dragen en hopelijk snel open gaan.

In het AD van 7 oktober was te lezen dat Clooney van ’s morgens tot ’s avonds open zal zijn en zich zal richten op een breed publiek. Dus in de morgen aan de koffie en in de avond genieten van een diner.

De precieze datum dat Clooney open gaat is nog niet bekend. Zodra Hapje iets hoort, delen wij dat natuurlijk met de rest van Zoetermeer. Wij hopen in ieder geval dat Clooney langer blijft bestaan dan zijn recente voorgangers, respectievelijk Club Center en Hipp.

Geef een reactie