Restaurants

Locomotion word wereldrestaurant Eten en Zo

Let op, dit bericht is al meer dan een jaar oud, het kan nu aangepast zijn.

Al een tijdje staat discotheek Locomotion leeg aan de Amerikaweg. Er is een nieuwe invulling gevonden voor het grote pand. De nieuwe uitbater gaat een restaurant beginnen genaamd ‘Eten en Zo’. Het ‘Eten en Zo’ concept is volgens eigen zeggen uniek in Nederland. Er zullen diverse buffetten aangeboden worden en elk buffet zal een eigen keuken vertegenwoordigen. Zo zou er volgens de website o.a. een Japans, Chinees en Braziliaans buffet te vinden zijn.

Eten en Zo

Wanneer ‘Eten en Zo’ open gaat is nog niet bekend. Maar ze gaan de discozaal verbouwen, maar de feestzaal zal in tact blijven. Hapje zal de ontwikkeling rondom het nieuwe restaurant op de voet volgen.

Geef een reactie